image

Automatikus nyilvántartások, programozható esemény-vezérlés (WebBiiOS)


Szoftvereink:

  • WEBBiiOS felügyeleti szoftver (HTLM5 technológia).
  • BiiOS-X (DDC funkció).
  • THM, LEM konfigurációs szoftverek.
  • M-Bus távleolvasási és adatbegyűjtési funkció.
  • Modbus kommunikációs protokoll.
  • SNMP hálózat karbantartási protokoll.

A WebBiiOS webes felületéről a rendszer állapota lekérdezhető, változtatható. A hőközpont távfelügyelet és szabályozás egyszerű és biztonságos üzemeltetést tesz lehetővé. Kezelő felülete egységes, logikája felhasználóbarát. A beállítások számítógépről is elérhetők, ami megkönnyíti a nagyobb rendszerek kezelését. Az integráltság olyan új energia megtakarítási módokat kínál, melyek az egymástól független rendszerekkel elképzelhetetlenek.

A közüzemi mérőórák központi helyről történő leolvasása, csökkenti a fenntartási költségeket, és hozzájárul a lakók nyugalmához.

Különböző támogató szoftverek segítik az üzemeltetést: nyilvántartó (pl. ellenőrző, elszámolás célzatú), automatikus ellenőrző és vezérlő (biztonság, üzemeltetés), valamint előre programozható esemény-vezérlő szoftverek. Ezek a szoftverek tetszőlegesen szerezhetnek információkat a végpont elemekről, illetve akár előre programozottan vezérelhetik ezeket. A rendszer egy egész épület vagy ipari komplexum üzemeltetését kézben tartja.A felhasználónak nem szükséges megtanulnia a bonyolult eszközök kezelését, nem kell ismernie a rendszerek egymásra hatását. A szabályozás megtervezését, kiépítését, és beüzemelését képzett szakemberek végzik, akik figyelembe tudják venni az összes energia megtakarítási lehetőséget. Végeredményként a felhasználó egy könnyen kezelhető BiiOS kezelőfelületet kap, nem szükséges a mögöttes műszaki háttér ismerete.
A rendszer rugalmasságának és modularitásának köszönhetően, akár más gyártók szabványos szabályozási rendszereihez is integrálható.

A kommunikációs rendszer fölé számítógépes nyilvántartó (pl. ellenőrző, elszámolás célzatú), automatikus ellenőrző és vezérlő (biztonság, üzemeltetés), valamint előre programozható esemény-vezérlő rendszerek fejleszthetők, amelyek tetszőlegesen szerezhetnek információkat a végpont elemekről, illetve akár előre programozottan vezérelhetik ezeket.