image

A BiiOS rendszerrel megvalósítható hatékony energiatakarékosság fűtés-hűtésszabályozással


Bizonyított, hogy a lakások energiafelhasználásnak 75%-át a fűtés-hűtés teszi ki, aminek jelentős részét megspórolhatná.

A helyiségek adottságaihoz és használatához alkalmazkodó hűtés-fűtés beállítások 15-25%-kal csökkenthetik az energia felhasználást.

Intelligens szabályozással, szerkezeti átalakítás nélkül is spórolhat.

Tudta, hogy az 1°C-al alacsonyabb hőmérséklet, 6%-al csökkenti az energiafogyasztást?

Helyiségenkénti szabályozással ezt könnyű elérni, mert az üres lakásban alacsonyabb hőmérsékletet tarthatunk, és a helyiségekben külön-külön előre programozható a napszakokhoz, a hétvégékhez, és a lakók egyedi igényeihez igazított hőmérséklet.

Öntanuló hőmérsékletszabályozás Újdonság!

Nem akar a hőfokszabályozók felprogramozásával vesződni?

Öntanuló rendszerünk figyeli az Ön igényeit, megtanulja szokásait, és mindig a megszokott hőmérsékletet tartja a helyiségekben.

Vezeték nélküli szenzor Újdonság!

Ne mondjon le az energia megtakarításról, csak mert Önnek radiátoros fűtése van, és nem akar a modernizáláshoz falat vésni!

Vezeték nélküli szenzorjaink alkalmazásával mindez elkerülhető.

A dráguló gáz helyett szeretne megújuló energiaforrásokat alkalmazni?

Ezek a rendszerek azonban csak a megfelelően tervezett, és beállított szabályozással együtt hozzák meg az elvárt eredményt.

Fél a felülethűtéstől, mert a hideg falakon kicsapódó pára penészesedést okozhat?

Pedig ha, professzionális szabályozás figyeli a helyiségek klímáját, akkor ez elkerülhető, és megspórolhatók az energiazabáló, huzatos klímaberendezések.